Hellemons techniek

(aankomend) allround monteur koelinstallaties en luchtkanalen

Gek van techniek en zin om je hierin verder te ontwikkelen? Dat kan bij Hellemons Techniek! Bij ons krijg je alle kansen om onder deskundige begeleiding door te groeien binnen het vakgebied luchtbehandeling en airconditioning.

 Hellemons Techniek is gespecialiseerd in het leveren en monteren van luchtkanalen en airconditioningsystemen. De luchtkanalen maken we in onze eigen werkplaats. Onder onze klanten vind je veel organisaties in o.a. de zorg, het onderwijs, de industrie en utiliteitsbouw. Daarnaast draaien we ook voor het installeren van een warmtepomp of airco bij particulieren onze hand niet om. Binnen ons familiebedrijf zoeken we nu iemand met een technische achtergrond (of liefde voor techniek) die zich wil ontwikkelen tot

Allround monteur klimaattechniek

Bosschenhoofd (Noord-Brabant), 40 uur per week

 Geen werkdag is bij ons hetzelfde. Vandaag plaats je een airco in een hotel, morgen help je bij het installeren van luchtkanalen bij een groot nieuwbouwproject en overmorgen plaats je een warmtepomp bij een particulier. Dat kan je natuurlijk niet allemaal meteen, tijdens een gedegen inwerkperiode leren we je de kneepjes van het vak. Pas daarna ga je helemaal zelfstandig aan de slag. Je begint met eenvoudiger klussen, naarmate je meer ervaring hebt opgedaan ga je met steeds complexere projecten aan de slag. Hoe snel dit gaat hangt af van de ervaring die je al hebt voordat je bij ons aan de slag gaat en hoe snel je dingen oppakt.

Concrete werkzaamheden:

 • aan de hand van werktekeningen werken aan luchtkanalen, warmtepompen, airconditionings en VRF-systemen;
 • bestellen en verzamelen van de benodigde materialen voor je project;
 • oplossen van eventuele knelpunten die je tegenkomt;
 • aansturen van een hulpmonteur (nadat je zelf voldoende bent ingewerkt).

Technicus die het leuk vindt om zich te specialiseren.

Als monteur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan en ons bedrijf goed vertegenwoordigt bij onze klanten. Je werkt graag samen met anderen en bent leergierig. Bovendien hou je van afwisseling in je werk. Je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden en bent in staat om op termijn ook een hulpkracht aanwijzingen te geven. Je snapt ook dat het soms nodig kan zijn om iets langer door te werken, omdat de klus nu eenmaal af moet.

Verder vragen wij het volgende:

 • een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting, hierdoor ben je (of word je snel) in staat technische tekeningen te lezen;
 • ervaring in een technische werkomgeving, als je al ervaring hebt in ons werkgebied is dat meegenomen, maar niet noodzakelijk;
 • je vindt het leuk je kennis te verbreden of verdiepen door vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen;
 • bezit van rijbewijs B;
 • goede beheersing van het Nederlands.

Afwisselend, zelfstandig werk waar je trots op kunt zijn

Je kunt bij ons veel variatie en vrijheid in je werk verwachten. We houden van gezelligheid, het hoeft niet altijd zo serieus te zijn. Behalve als het om ons werk gaat , dat nemen we heel serieus, waarbij we ongewone opdrachten niet uit de weg gaan. Dat houdt het werk ook leuk. Je krijgt voldoende tijd om aan je projecten te werken, zodat je echt trots kunt zijn op de kwaliteit van het werk dat je hebt afgeleverd.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • een salaris dat afhankelijk van je ervaring kan oplopen tot €3700 per 4 weken;
 • in eerste instantie een tijdelijk contract dat wordt omgezet in een vast contract als we allebei tevreden zijn;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • mogelijkheid om diverse trainingen en opleidingen te volgen;
 • deelname in een goed pensioenfonds, waarbij wij ruim 60% bijdragen in de premie.

Wanneer je zelfstandig naar klussen gaat, krijg je bovendien de beschikking over een bedrijfsauto waar je ook privé mee mag rijden.

Laat van je horen en reageer!

Denk je dat dit weleens de baan voor jou zou kunnen zijn? Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Stephanie Hellemons, telefoon 0165-322532. Je sollicitatie (bij voorkeur met uitleg waarom je graag bij ons zou willen werken en met cv) stuur je ook naar Stephanie: stephanie@hellemonstechniek.nl

Over Hellemons Techniek

Hellemons Techniek is gespecialiseerd in het leveren en monteren van maatoplossingen op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. We werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Sinds de start van ons bedrijf in 2002 hebben wij al talloze scholen, zwembaden, verzorgingstehuizen en de industrie kunnen voorzien van schone lucht, dankzij onze op maat gemaakte luchtkanaalsystemen. Onze airconditioning installaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wil jij werken in een bedrijf waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voorop staan en waar inzet beloond word? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar stephanie@hellemonstechniek.nl t.a.v. van Stephanie Hellemons of bel met 0165-322532.

Reageer direct

  Geef een reactie