Hellemons techniek

Airco’s om het woon- en werkcomfort te verhogen in uw woning of pand in Roosendaal

Met de steeds warmere zomers, wordt het steeds belangrijker om een comfortabel binnenklimaat te hebben in uw woning, op kantoor of in de retail. Niet alleen kunnen mensen zich beter concentreren in een prettig binnenklimaat, het is ook beter voor de gezondheid. Naast dat onze airconditionings de temperaturen controleert, draagt het ook bij aan een prettige luchtvochtigheid in uw woning. Een goede luchtvochtigheid is van belang om lichamelijke klachten en schimmelvorming in uw woning te voorkomen. Hellemons Techniek biedt u verschillende binnenklimaatoplossingen om het wooncomfort te verhogen. Wij installeren uw airco vakkundig in uw woning of in uw zaak in Roosendaal en omgeving. Wij bieden verschillende modellen en capaciteiten aan en kunnen maatwerk leveren om een comfortabel binnenklimaat te leveren. Hellemons Techniek V.O.F. staat garant voor een:

 

  • Gezond binnenklimaat
  • Een verhoogd woon- en werkcomfort
  • Goed advies
  • Correcte installatie door STEK-gecertificeerde monteurs

 

Wij vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn voor uw pand of woning!

Vakkundige installatie airconditionings in Roosendaal

Het installeren van airconditionings met binnen- en buitenunit is gespecialiseerd werk. Dit komt, doordat het moet gebeuren door bedrijven die minimaal zijn gecertificeerd met f-gassen. Hellemons Techniek is in het bezit van de beste kwalificatie: de STEK-certificatie. Met deze certificatie voldoen wij aan alle strenge normen van STEK betreffende: het ontwikkelen van een beleid waarmee emissies worden verlaagd en veiligheid van het personeel wordt verhoogd; eisen op het gebied van duurzaamheid; optimalisatie van procedures; installatiecontroles om het beleid te controleren.

Wij helpen u bij het inbouwen van een duurzame airconditioning in uw bedrijfspand of woning in Roosendaal en omgeving. Door een totaaloplossing te bieden op het gebied van verwarmen en verkoelen, bieden wij op maat gemaakte klimaatoplossing voor elk type pand. Dankzij onze ervaring en doortastendheid zijn wij in staat om iedere uitdaging op te lossen. Dit kan gaan om de bouw van het pand, maar ook over het geluid van de airconditioning en duurzame binnenklimaatoplossingen. Samen met u verkennen en voeren wij de installatie uit van uw airco in Roosendaal.