Hellemons techniek

Met een goede airconditioning bent u in staat om de binnentemperatuur en luchtvochtigheid effectief te controleren. Om die reden is het interessant voor zowel particulieren als voor bedrijven om een goede airco aan te schaffen. Mensen zijn niet alleen productiever als zij werken in een aangenaam binnenklimaat, maar u kunt ook extra verkopen genereren. Met name in de retail is een goede airconditioning onmisbaar, doordat klanten langer in uw winkel blijven en dus vergroot u de kans op extra sales. Daarnaast kunt u met een airconditioning de luchtvochtigheid controleren in uw woning of bedrijfspand. Een droge lucht kan leiden tot lichamelijke klachten, terwijl een te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming in uw woning of bedrijfspand. Onze experts denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn om uw woon- of werkcomfort te verbeteren. Met onze airconditionings garanderen wij u:

  • Een prettig binnenklimaat
  • Een sterke airconditioning, waarmee zelfs de warmste dagen comfortabel zijn
  • Een divers aanbod uit A-merk airconditionings
  • Gedegen advies
  • Installatie door onze experts

Airco verwarming

Een airco kan niet alleen worden gebruikt voor het koelen van de ruimte, maar kan de betreffende ruimte ook verwarmen. Airco verwarming is een functie die u tegenwoordig in de meeste moderne aircosystemen kunt vinden. Zo kunt ook genieten van u airco als het kouder wordt.

Een goede airconditioning voor elk pand

Er zijn verschillende modellen als het gaat om airconditionings. Een vaste airconditioning kan worden bevestigd aan het plafond en aan de wand. Daarnaast zijn er ook inbouw modellen. Deze zijn zeer interessant als u esthetiek belangrijk vindt in uw pand. Dit komt, doordat deze modellen niet opvallen. We denken graag in een vroeg stadium met u mee over de mogelijkheden voor een airconditioning, die voldoet aan uw wensen. Wij werken uitsluitend met A-merken, waardoor u ervan bent verzekerd dat u altijd kunt kiezen voor de beste kwaliteit.