Hellemons techniek

Aangenaam klimaat in kantoor of bedrijfsruimte.

Hellemons techniek is al 20 jaar de specialist in airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. We leveren en installeren systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. We hebben een ruime keuze uit diverse modellen en capaciteiten. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein kantoor Hellemons Techniek heeft altijd een passende oplossing.

Hellemons Techniek biedt u verschillende binnenklimaatoplossingen om het werkcomfort te verhogen. Wij installeren uw airco vakkundig in uw woning of in uw zaak. Wij bieden verschillende modellen en capaciteiten aan en kunnen maatwerk leveren om een comfortabel binnenklimaat te leveren.

Waarom kiezen voor een airco van Hellemons techniek

  • Gezond binnenklimaat
  • Een verhoogd werkcomfort
  • Goed advies
  • Correcte installatie door STEK-gecertificeerde monteurs

Onderhoud en reparatie

Voor een juiste werking van de airco in uw bedrijf is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. We reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over airconditioning of een vrijblijvende prijsopgave, kun je contact met ons opnemen. Als STEK-gecertificeerd installateur zorgen wij voor een nette installatie van uw airco of klimaatsysteem.