Hellemons techniek

Aangenaam klimaat in kantoor of bedrijfsruimte.

Hellemons techniek is al 20 jaar de specialist in VRF-systemen. We leveren en installeren systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. We hebben een ruime keuze uit diverse modellen en capaciteiten. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein kantoor Hellemons Techniek heeft altijd een passende oplossing.

Koelen en warmen tegelijk

Een VRV-/VRF-systeem vraagt een hogere investering dan andere soorten airconditioning-systemen. Deze hogere investering kan echter binnen enkele jaren worden terugverdiend; dit is te danken aan de energie-efficiëntie van de VRV- en VRF-systemen.

Passend advies op maat

In veel gevallen komt een van onze adviseurs bij u langs voor een vrijblijvend advies op uw locatie. Hierbij wordt de situatie ter plekke bekeken en worden de ruimtes zorgvuldig opgemeten. In dit vrijblijvende bezoek bespreken we tevens de wensen op het gebied van koeling en verwarming.

Waarom kiezen voor een VRF-systeem van Hellemons techniek

  • Persoonlijk advies
  • Gezond binnenklimaat
  • Een verhoogd werkcomfort
  • Goed advies
  • Correcte installatie door STEK-gecertificeerde monteurs

Onderhoud en reparatie van uw VRF-systeem

Voor een juiste werking van de airco in uw bedrijf is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. We reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over VRF systemen of een vrijblijvende prijsopgave, kun je contact met ons opnemen.