Hellemons techniek

Airco Oud Gastel

Net als centrale verwarming, zorgt een airco voor veel comfort in uw woning. Niets is vervelender dan niet kunnen slapen tijdens een warme zomeravond. Met airconditioning bent je altijd verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen, ontvochtigen en bevochtigen.

Altijd een aangenaam klimaat

Hellemons Techniek biedt u verschillende binnenklimaatoplossingen om het wooncomfort te verhogen. Wij installeren uw airco vakkundig in uw woning of in uw zaak in Oud Gastel en omgeving. Wij bieden verschillende modellen en capaciteiten aan en kunnen maatwerk leveren om een comfortabel binnenklimaat te leveren.

Waarom kiezen voor een airco in Oud Gastel

  • Gezond binnenklimaat
  • Een verhoogd woon- en werkcomfort
  • Goed advies
  • Correcte installatie door STEK-gecertificeerde monteurs

Onderhoud en reparatie

Voor een juiste werking van uw airco in Oud Gastel is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. Wij reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over airconditioning of een vrijblijvende prijsopgave, kun je contact met ons opnemen. Als STEK-gecertificeerd installateur zorgen wij voor een nette installatie van uw airco of klimaatsysteem.