Hellemons techniek

Airco installatie rond Bergen op Zoom

Niet alleen de centrale verwarming zorgt voor veel comfort, ook kan een airco zorgen voor extra comfort in uw woning of zaak. Het verhoogd de concentratie en zorgt er in de zomer voor dat u beter kunt slapen. Door een goede airconditioning aan te schaffen, kunt u in de lente en zomer koelen, terwijl u in de herfst en winter kunt verwarmen. Daarnaast kunnen onze airconditionings de lucht ontvochtigen en bevochtigen, waardoor er ook een gezonder binnenklimaat ontstaat. Hellemons Techniek biedt u een compleet klimaatsysteem aan, die past bij het interieur en efficiënt werkt. Met trots kunnen wij zeggen dat wij STEK-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van koeloplossingen, waardoor wij verantwoord koelsystemen kunnen installeren, waar u nog jaren van kunt genieten in uw bedrijf of woning in Bergen op Zoom.

Een maatwerk airco voor uw huis of woning in Bergen op Zoom.

De juiste koeloplossing is alleen mogelijk door maatwerkoplossingen te bieden. Wij hebben verschillende modellen en airconditioningtypen, waardoor wij kunnen voldoen aan uw wensen. Onze experts denken graag met u mee wat de mogelijkheden, als het gaat om airco’s, voor uw woning of bedrijf in Bergen op Zoom. Hierbij denken wij mee over de volgende zaken zoals:

  • Modeltypen
  • Hoeveel ruimtes gekoeld moeten worden
  • Optimale luchtstromen
  • Het benodigde vermogen
  • Het geproduceerde geluid

Dankzij onze ervaring in het vak en doortastendheid kunnen wij de perfect airco aanbieden en monteren voor uw zaak of woning in en rondom Bergen op Zoom. Wij installeren een duurzame installatie die voldoet aan de nieuwste eisen.  U kunt daardoor nog jaren genieten van de juiste installatie. Daarnaast zijn onze installaties eenvoudig in gebruik en zorgt elke installatie voor een comfortabele luchtstroom en zorgen zij ook nog eens voor de juiste luchtvochtigheid. Hierdoor is een airco aanschaffen bij Hellemons Techniek de juiste keuze.