Hellemons techniek

Een binnenklimaatoplossing voor uw woning of werklocatie in Breda

Het binnenklimaat heeft grote invloed op het woon- en werkcomfort. Daarnaast heeft een gezond binnenklimaat ook nog eens effect op de gezondheid en prestaties van mensen. Hellemons Techniek helpt u graag bij het leveren van airco’s in Breda en omgeving. Wij bieden verschillende typen airconditionings aan, waarmee u niet alleen de binnentemperatuur kunt controleren, maar ook de luchtvochtigheid. De luchtvochtigheid is belangrijk voor een prettige woon- en werkomgeving. Een droge lucht kan leiden tot lichamelijke klachten, zoals koppijn, terwijl een te vochtig binnenklimaat kan zorgen voor schimmelvorming. Om die reden is het belangrijk om een goede airconditioning aan te schaffen voor uw woning of kantoor in Breda en omgeving.

Duurzame airco’s voor uw woning of zakelijke afnemers in Breda

Hellemons Techniek is STEK-gecertificeerd. Hierdoor voldoet ons bedrijf aan de strenge eisen betreffende duurzaamheid, installatiecontroles en beleid en zijn lopen wij voorop in onze sector. Wij bieden verschillende airco’s aan voor uw woning of kantoor in Breda en omgeving. Daarnaast werken wij uitsluitend met A-merken, waardoor u bent verzekerd van een airco van hoge kwaliteit. Wij hebben twee verschillende typen airconditionings zoals: singlesplit airco's en multisplit airco's. Een van de grootste voordelen van een split systeem is dat deze niet alleen koelen, maar ook de lucht ontvochtigen, filteren en reinigen. De meeste airconditionings zijn ook in staat om uw woning of kantoor in Breda en omgeving te verwarmen. Daarnaast werkt Hellemons Techniek B.V. met geluidsarme installaties. Dit betekent dat u zich eenvoudiger kunt concentreren of beter kunt slapen in de ruimtes met een airco in uw woning in Breda en omgeving. Doordat niet elk gebouw hetzelfde is, geven wij u graag advies welke type airconditioning het beste is voor uw woning, of zaak in Breda. Wij hebben modellen airconditionings zoals:

  • Wandmodellen
  • Casettemodellen
  • Plafondmodellen
  • Satellietmodellen
  • VRF systemen

Naast het adviseren kunnen wij ook uw airconditioning monteren. Dit is specialistisch werk, doordat de leidingen vakkundig moeten worden geplaatst door een gecertificeerd monteur met minimaal een f-gassen certificaat. Wij zijn STEK-gecertificeerd waardoor wij airco’s van hoge kwaliteit kunnen installeren op locatie. Wij helpen u graag om een passende airconditioning voor u te vinden en te monteren.