Hellemons techniek

Schone lucht is essentieel om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen productiever zijn in een werkomgeving met schone lucht. Hierdoor is een luchtbehandelingssysteem van hoge kwaliteit onmisbaar voor elk pand. Het ontwerpen, fabriceren en monteren van een luchtbehandelingssysteem is specialistisch werk. Het is een vak waar we bij Hellemons Techniek trots op zijn. Op basis van ervaring, open communicatie en oog voor detail, zijn wij in staat maatwerk te leveren als het gaat om het ontwerpen, fabriceren en monteren van luchtkanalen. Wij meten uw project in en verwerken deze informatie in productie- en montagetekeningen. Vervolgens maken wij uw maatwerkoplossing in onze bouwplaats. Ook kunnen wij kanaalstukken uitvoeren in aluminium en RVS en verzinkt leveren. Ook kunnen wij uw luchtkanalen isoleren en kunnen luchtkanalen produceren voor cleanrooms in ziekenhuizen en laboratoria.

Onze monteurs monteren luchtkanalen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.  

  • Vierkanten luchtkanalen en vormstukken uitgevoerd in sendzimir verzinkt, RVS en aluminium plaatmateriaal
  • Ronde luchtkanalen en hulpstukken uitgevoerd in sendzimir verzinkt, RVS en aluminium plaatmateriaal
  • Appendages zoals dempers (brand)kleppen, roosters, slangen, dakopstanden, dakkappen enz.
  • Isolatiematerialen zoals glaswol, armaflex, stucco beplating

De strengste luka-normen voor de beste luchtkanalen

Al onze luchtkanalen worden gemonteerd volgens de Luka C normen. Met een Luka C norm bent u ervan verzekerd dat de luchtkanalen met goede luchtdichte wanden wordt gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd dat u kunt genieten van het schoonste binnenklimaat.

Uit onderzoek is gebleken dat u, dankzij de klasse C norm, maar liefst 5 procent energie kunt besparen! Door de verbeterde luchtdichtheid van de kanalen, verliezen de luchtkanalen minder energie. Hierdoor hoeven de ventilatoren minder hard te draaien, waardoor u ook nog eens minder last heeft van geluid. Daarnaast bieden deze projecten de mogelijkheid om een EIA-subsidie aan te vragen voor het upgraden of renoveren van uw bestaande- of nieuwe pand(en). Als uw partner op het gebied van luchtoplossingen denken wij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw pand.