Hellemons techniek

Een van de mogelijkheden om uw woon- en werkcomfort te verbeteren is door een goede airconditioning aan te schaffen die u het gehele jaar kunt gebruiken. Wij leveren totaaloplossingen voor een prettig binnenklimaat, waardoor u kunt genieten van een prettige temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Wij leveren warmtepompen en airco's voor zowel kleine als grote ruimten. In ons assortiment zit een divers aanbod met airconditionings met lagere en hogere capaciteiten, waardoor er een passende oplossing is voor elk gebouw in Tilburg en omgeving. Wij bieden verschillende aircomodellen aan in en rondom Tilburg zoals:

  • Wandmodellen
  • Casettemodellen
  • Plafondmodellen
  • Consolemodellen
  • Satelletietmodellen
  • VRF systemen

Met trots zijn wij STEK-gecertificeerd, wat betekent dat alle airconditionings worden geïnstalleerd door gekwalificeerde monteurs. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste merken als het gaat om airco’s. Zo bent u verzekerd dat uw airconditioning lang meegaat in uw woning of pand in Tilburg.

Het juiste type airco voor uw woning of pand in Tilburg

Wij bieden airconditioning systemen die u het gehele jaar het comfort van een woning verbeterd. Dit betekent dat de systemen niet alleen koelen, maar ook kunnen verwarmen. Een airconditioning kan daarnaast de stofdeeltjes in de lucht van uw woning verminderen. Daarmee wordt het woon- en werkcomfort extra verhoogd. Wij bieden maatwerkoplossingen voor elk type pand en kunnen individuele wensen vervullen als het gaat om airco’s, dankzij onze jarenlange ervaring. Wij bieden bijvoorbeeld singlesplit airco's, die perfect zijn voor het koelen of verwarmen van individuele ruimtes, door het gebruik van een buitenunit en een binnenunit. Daarnaast is er ook keuze voor een multisplit airco's waarmee u meerdere ruimtes kunt koelen voor uw woning of zaak in Tilburg. Het grote voordeel van onze splitsystemen is dat u niet alleen de ruimte doet koelen, maar ook de luchtvochtigheid kunt controleren, de lucht kunt filteren en reinigen. Voor de grotere panden beschikken wij ook over sterkere airconditionings, zoals de satellietairconditioning, waarmee u een consistente temperatuur en luchtvochtigheid heeft in alle ruimten. Wij kijken graag samen met u wat de beste opties zijn voor een effectieve airco in Tilburg en omgeving. Daarbij hebben wij een passende oplossing voor zowel particulieren als klimaatoplossing voor uw bedrijf.