Hellemons techniek

(hulp) luchtkanalen monteur

Ben jij een gemotiveerde (hulp) luchtkanalen monteur

Dan zij wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Vind jij het prettig om vrijheid te krijgen en ruimte om te ontwikkelen?

Kom dan werken bij Hellemons Luchttechniek

Als (hulp)monteur luchtkanalen werk je aan de hand van werktekeningen en in overleg met de opdrachtgevers op verschillende project locaties. Je bent op verschillende project zelfstandig of onder begeleiding van een zelfstandige luchtkanalen monteur aan het werk, je werkt vaak samen met een (hulp) monteur. De projecten zijn voornamelijk nieuwbouw- en renovatie projecten. In de utiliteit, industrie, zorg en luxe woningbouw voornamelijk in de regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur zelfstandig kunnen werken
  • Tekening lezen
  • Bezit van rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring als luchtkanalen monteur

 

Wat wij bieden

  • Goed salaris
  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijk een bedrijfsauto
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen

 

De functie (hulp)luchtkanalen monteur is een uitdagende en zelfstandige functie .

In een groeiend bedrijf. Geen dag is het zelfde en je komt regelmatig op andere locaties.

Wil jij werken in een bedrijf waar betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid voorop staan en waar inzet beloond word? Dan zien wij graag jou sollicitatie  tegemoet. Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar stephanie@hellemonstechniek.nl t.a.v. van Stephanie Hellemons of bel ons op 0165-322532

Geef een reactie